Winkelwagen:
0 artikel(en), Totaalbedrag 0
HomeNieuwe productenAanbiedingenOver onsContact

Wij importeren, produceren of kopen kleinschalig in. Wij zijn dan op zoek naar speciale of unieke voorwerpen, bijzondere etnische artikelen zoals wapens, kunst en beelden. Daarnaast zijn er ook vele allerdaagse voorwerpen en gebruiksartikelen op de site te vinden.

VERZENDKOSTEN

Bij bestellingen boven de 30 Euro zijn er geen verzendkosten. U kunt van het factuurbedrag de automatisch aangemaakte verzendkosten aftrekken. Indien u dit nalaat wordt dit handmatig door ons verwerkt

BOEKEN

Alle boeken  kosten maximaal 2.00 euro (met uitzondering van de Chicklit`s en van externe aanbieders)  De verzendkosten zijn verlaagd naar het tarief van DHL en zijn nu maximaal 5,00 euro. Bij meerdere artikelen per bestelling uiteraard ook maar één keer verzendkosten.

 

ZELF INBRENGEN VAN GOEDEREN

Indien u zelf iets bijzonders te koop heeft is het mogelijk deze in de web/bied- winkel onder te brengen. Via de contactknop kunt u aan de winkelbeheerder het goed aanbieden met een duidelijke omschrijving. U kunt 1 tot maximaal 3 foto`s van het te plaatsen goed bijvoegen.

Bij acceptatie van het goed draagt de winkelbeheerder zorg voor de plaatsing. Een mogelijke koper wordt met u via mail in contact gebracht. Bij verkoop via de web/bied- winkel bent u 1% aan kosten verschuldigd over het verkoopbedrag.  Er staan inmiddels enkele artikelen op de site volgens deze opzet. Bij het artikel staat dan vermeld dat het hier een externe verkoper betreft.

 

 

De winkelbeheerder,

Hokota

 


 

 

Print